Logotip Sant Feliu OnLine
Logotip Sant Feliu OnLine.

Es tracta de l'Espai de formació a la Xarxa de Sant Feliu de Llobregat, una plataforma local destinada a oferir autoformació a qualsevol persona interessada en millorar les seves capacitats i competències al voltant d'Internet i les TIC.

Aquesta plataforma formativa permet aprendre sense que això depengui del dia, l'hora o el lloc geogràfic en què es trobi l'alumne, a través d'un ordinador personal amb connexió a Internet.

La formació a través de la xarxa i gràcies a recursos d'autoaprenentatge de les TIC permet als participants formar-se i reciclar-se d'una manera flexible i interactiva mitjançant aquest portal de formació, així com desenvolupar habilitats i competències que permeten la introducció en les tècniques de treball en xarxa, l'aprenentatge cooperatiu i l'ús d'eines tecnològiques útils per a l'exercici professional en la Societat de la Informació.

L'espai de formació a la Xarxa de Sant Feliu de Llobregat es basa en itineraris d'autoaprenentatge i el contacte amb el/la tutor/a i experts es fa a través del correu electrònic i els fòrums.

Més informació: Notícia a la plana web de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.