2n Hackathon&CreativeLab
2n Hackathon&CreativeLab . Autor: Pexels. 2017. Llicència: BY-SA.

La Fundació i2Cat i Neàpolis organitzen el 2n Hackathon&CreativeLab dins el projecte MedGaims amb l'objectiu de millorar l'experiència dels visitants turístics i incrementar les interaccions amb la realitat local de cada destinació per aconseguir instruments que les potenciïn.

El projecte MedGaims preveu el desenvolupament de fins a 40 pilots, aplicacions de jocs específicament dedicades a la promoció de destinacions concretes dels quatre països associats: Líban, Jordània, Itàlia i Catalunya. Els productes finals seran presentats en cadascun dels territoris.

Dins el marc del programa, es preveu també la creació de 8 laboratoris creatius per al disseny de jocs i fins a 8 competicions o Hackatons per al desenvolupament d'aquests jocs així com l'impuls d'empreses emergents de forma que del procés derivi en creació d'ocupació.

A l'Estat Espanyol, els dos destins seleccionats són el centre de la ciutat de Vilanova i la Geltrú i el seu passeig marítim. La idea és seleccionar tot tipus de curiositats, llocs amagats o fets desconeguts i convertir-los en els objectius dels jocs. 

Com participar?

Els equips que enviïn les millors propostes a la segona Call for Projects, accediran a un esdeveniment de mentoring i perfeccionament del projecte: el 2n Hackathon&CreativeLab del projecte MedGaims, que tindrà lloc de manera virtual els pròxims 20-21 de novembre

D’entre totes les empreses, persones emprenedores, creatives i/o dissenyadores participants, se seleccionaran tres propostes guanyadores que obtindran un premi en metàl·lic per implementar en els següents vuit mesos la idea de joc a la ciutat de Vilanova. Dues d'aquestes idees guanyadores seran propostes analògiques (cada una obtindrà una suma de fins a 10.000€ per implementar-se) i una serà una proposta digital (que obtindrà una suma de fins a 15.000€).

La data límit d’inscripció finalitza el 15 de novembre. Les sessions i el concurs es faran telemàticament a través d'eines de col·laboració i el pitch final i anunci dels projectes guanyadors serà el 21 de novembre de 16:00h a 19:00h.

Per més informació conviden a un dels webinars informatius el pròxims 4 i 11 de novembre a les 10:00h. Per més preguntes, podeu contactar per correu electrònic a medgaims@i2cat.net.