Imatge per a difondre els resultats de l’enquesta sobre la situació laboral de les persones professionals de la Dinamització Social Digital
Imatge per a difondre els resultats de l’enquesta sobre la situació laboral de les persones professionals de la Dinamització Social Digital. Autor: Pixabay. 2018. Llicència: BY-SA.

La idea de l'enquesta neix a partir de la necessitat de conèixer, visibilitzar, regular i millorar la figura del dinamitzador/a digital. Durant l'any 2017, es va realitzar una primera edició amb l'objectiu d'anar fent seguiment cada dos anys per tenir un baròmetre de l'estat de la professió i analitzar si el perfil ha canviat en algun aspecte.

Alguns dels resultats més significatius tenen a veure amb el perfil de la persona dinamitzadora: majoritàriament dona d'entre 35-45 anys, que treballa a Barcelona i que les tasques més destacades que realitza són gestions d'inscripcions, planificació i dinamització d'activitats.

Tots els resultats de l'informe, es poden consultar a través d'aquest enllaç. Des de l'Associació, animen a compartir els resultats i obrir el debat amb totes les persones i agents implicats.