Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Sisena edició del Premi RuralApps, per fomentar la tecnologia mòbil en el sector agroalimentari i rural

Publicat el 02/05/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Premi Ruralapps 2019
La sisena convocatòria del Premi Ruralapps està oberta fins al 17 de juny, per Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. 2019. Font: Premi Ruralapps 2019. Llicència: Tots els drets reservats

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya incentiva la innovació amb la VI edició del Premi RuralApps, per impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agroalimentari i rural.

La convocatòria està oberta fins el 17 de juny i s’adreça a empreses amb seu social a Catalunya i a persones individuals que hagin desenvolupat les dues millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agrari, alimentari o rural.

El premi compta amb dues modalitats:

  • Ruralapps-Professional: Per apps que ajudin als professionals del sector agroalimentari, rural, forestal i pesquer a desenvolupar la seva activitat.
  • Ruralapps-Ciutadania: Per apps que aportin solucions innovadores i coneixement del sector als ciutadans.

Cada modalitat de premi està dotada amb 3.000€.

Les aplicacions mòbils que es presentin poden ser de nova creació o bé estar en una fase comercial durant els darrers dos anys.

També pot optar al premi qualsevol persona candidata que hagi desenvolupat una aplicació mòbil destinada a aportar solucions en qualsevol dels àmbits d’actuació del Departament d'Agricultura, orientades tant a la ciutadania com als/a les professionals dels sectors.

Aquests àmbits d’actuació són:

  • Agricultura i ramaderia
  • Pesca i aqüicultura
  • Gestió forestal i medi natural. Indústria agroalimentària i alimentació
  • Formació, transferència, assessorament i innovació en l’àmbit agroalimentari i rural
  • Desenvolupament rural