Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Smart City Expo 2019: somiant ciutats fetes per a la gent

Publicat el 19/11/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge per difondre l'Smart City Expo 2019
Imatge per difondre l'Smart City Expo 2019, per Pexels. 2018. Llicència: BY-SA

Com poden les ciutats utilitzar la co-creació per esdevenir més participatives i obertes? La resposta es donarà a la 9ena edició de l'Smart City Expo World Congress, del 19-21 de novembre a la Fira de Barcelona

El congrés mundial de Smart City Expo va començar el 2011 amb una visió, que es preguntava si les iniciatives intel·ligents podrien fer les ciutats més sostenibles. Sabem que aproximadament dos terços de la població global viurà a les zones urbanes cap al 2050. Així, com podem afrontar l'impacte?

Enguany, al congrés 2019 es reuniran del 19 al 21 de novembre més de 700 ciutats per a reflexionar durant tres dies sobre la inclusió social, la sostenibilitat i l'empoderament ciutadà i està dedicat a promoure la consciència i convidar a la reflexió crítica sobre la revolució urbana intel·ligent icompartir amb el món el treball fet fins ara i aprendre d'altres ciutats com podem continuar construint un futur compromès amb les pròximes generacions. 

Sota el lema ‘Cities made of dreams’, la 9a edició del Smart City Expo World Congress reunirà de nou persones expertes i líders de les ciutats i organitzacions més innovadores del món per a convertir les nostres ciutats en un lloc millor. 

El programa, abordarà totes aquelles qüestions relacionades amb el desenvolupament de les ciutats i la sostenibilitat i els aspectes relacionats amb la tecnologia i la seguretat, com el Big Data, blockchain, ciberseguretat i protecció de dades.

A més, el congrés inclou la celebració dels Premis World Smart City, que busquen reconèixer projectes, idees i estratègies pioneres que promouen un desenvolupament urbà sostenible a tot el món. S'hi han presentat candidats de 54 països amb més de 450 recursos en total. Les persones guanyadores es donaran a conèixer el 20 de novembre en la cerimònia de lliurament de premis a l’Smart City Expo World Congress.