elcanal
elcanal rima amb Nadal.

A l'espai de formació i ocupació d'elcanal ja fa dies que estan celebrant el Nadal a través de les noves tecnologies. Del 14 de desembre al 4 de gener organitzen una sèrie de tallers relacionats amb les festivitats que permetin als participants acostar-se a les noves tecnologies d'una forma festiva. Preparem el Nadal va ser el primer dels tallers i es va celebrar el dia 14. Gràcies als continguts on line, els participants van aprendre una sèrie de recursos per tal de decorar la seva casa, accedir a música, videos o felicitar els amics i familiars.

El segon taller va ser el de cuina. Els fogons els quedaven una mica lluny però van poder veure pàgines web i blocs on la gent comparteix experiències i on s'hi poden trobar receptes i consells per fer alguna cosa especial aquests dies. L'excusa del Nadal serveix per mostrar als participants eines de comunicació que ens ofereix la xarxa. Des del Youtube fins als blocs, passant per les xarxes socials.

Els darrers tallers són el Taller de Calendaris, el proper 28 de desembre, i el d'Astronomia que es farà el 4 de gener, a temps per donar la benvinguda als Reis d'Orient. Al cartell trobareu tota la informació sobre els cursos. No trigueu a apuntar-vos que queden poques places!

Josep Lluís Fernández, el professor que s'encarrega d'aquests tallers, ha vestit el seu bloc de Nadal i ja ha incorporat tots els enllaços i recursos perquè no us falti de res. Visiteu-lo fent clic aquí.

D'altra banda, des d'elcanal us conviden a veure en PDF tots els enllaços que en Josep Lluís fa servir en aquests tallers.

- Prepara el Nadal

- Taller de Cuina

- Taller de calendaris

- Taller d'Astronomia i preparatius pels reis