Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Trencant la bretxa digital a FiraGran

Publicat el 08/11/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici

Del 27 al 29 d’octubre vam estar presents a FiraGran per a trencar amb la bretxa digital entre la gent gran. L'esdeveniment va acollir més de 300 activitats gratuïtes per promoure l’envelliment actiu de les persones grans. Et mostrem un resum.

La digitalització dels serveis és imparable, però hi ha persones grans que n’estan quedant apartades i aquest fet s’ha descarnat molt especialment durant la crisi de la covid19. "La tecnologia és molt important avui dia i la gent gran som una mica els oblidats d'aquest tema", explica Ramon, participant dels tallers de capacitació digital que hem estat fent la Xarxa Punt TIC i l'ACTIC durant la FiraGran, durant el 22è Saló de Persones Grans de Catalunya.

En el marc d'aquest esdeveniment, el Departament de Vicepresidencia, Polítiques Digitals i Territori,va donar a conèixer l'oferta existent per a la capacitació digital i l'apoderament de la gent gran a través de la Xarxa PuntTIC i les possibilitats que ofereix el certificat ACTIC en l'acreditació de la competència digital. Et mostrem un resum en vídeo. Ben aviat, trobareu tota la informació dels tallers penjada en aquest site.