Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Un nou portal web per acompanyar el confinament a les Planes d'Hostoles

Publicat el 27/04/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
'Les Planes Resilient', un nou portal web per acompanyar el confinament
'Les Planes Resilient', un nou portal web per acompanyar el confinament , per Punt TIC-Biblioteca de Les Planes d'Hostoles. 2020

El Punt TIC-Biblioteca de Les Planes d'Hostoles de Girona crea 'Les Planes Resilient', un nou portal web per acompanyar el confinament dels veïns i veïnes del territori.

Resiliència és la capacitat de desenvolupar-se positivament davant circumstàncies adverses, i això proposa el Punt TIC-Biblioteca de les Planes d'Hostoles de Girona als seus veïns i veïnes.

Han creat una pàgina web amb quatre temàtiques: 'In Corpore Sano', 'Jugar aprenent', 'Amb les mans' i 'Entreteniments' amb eines, consells i activitats per a passar aquesta situació de la millor manera possible.

  • In corpore Sano: En aquests temps de confinament ens hem de cuidar més que mai el nostre interior i el nostre cos. Amb aquest apartat, ens donen pautes saludables per a restablir l’equilibri i la pau. A més, les àvies remeieres de l’Associació Pedra Tosca continuen realitzant els seus tallers online a través de Jitsi.meet. A la primera trobada, han assistit 70 persones.
  • Jugar aprenent: Aquí ens presenten algunes propostes lúdiques que alhora permetran adquirir nous coneixements i habilitats. Per aprofundir sobre el vincles entre joc i l’aprenentatge ens recomanem el portal ImaginEleplhants.
  • Amb les mans: Què sabem fer amb les mans?. Aquí trobareu recursos i idees per a poder-lo desenvolupar.
  • Entreteniments: Revistes, música, cinema i espectacles...aquí trobareu recursos de la Xarxa de Biblioteques de Catalunya.