Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Una exposició a l'Òmnia La Seu que trenca prejudicis

Publicat el 24/05/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Cartell de l'exposició "Fotografiem La Seu"
Cartell de l'exposició "Fotografiem La Seu", per Òmnia la Seu. 2021. Llicència: BY-SA

Des del Punt TIC-Òmnia La Seu han estat treballant amb el grup de joves del SAD (Servei d’Atenció Diürna) i han creat una exposició de fotografia per trencar prejudicis i potenciar les habilitats socials. Es pot visitar del 26 de maig al 14 de juny.

La exposició "Fotografiem La Seu" es va postposar arrna la pandèmia de la covid-19 i ha estat creat amb el grup de joves del SAD (Servei d’Atenció Diürna). Els objectius han estat donar valor i respectar a l’entorn més proper, així com l’organització del treball amb equip, potenciar habilitats socials i trencar amb les “etiquetes” que reben moltes vegades els joves participants del SAD, desenvolupar i potenciar la creativitat i la comunicació a través de les xarxes socials concretament amb Instagram i treballar l’autonomia.

El projecte ha tingut una part comunitària, on la ciutadania de La Seu ha participat a través d’Instagram responent quin lloc de la ciutat els hi agradava més. Al final de projecte s'ha realitzat un sorteig amb tots i tots/es els/les participants on el premi ha estat una de les fotografies exposades. Han participat unes quaranta persones. La segona part, ha estat el treball desenvolupat per arribar a fer l’exposició.

La exposició està oberta del 26 de maig al 14 de juny al vestíbul de l’Edifici Cultual de les Monges. "Ha estat un projecte molt circular, creat i fet amb moltes ganes amb un any gens fàcil per tots i on hem volgut donar una mica de vida a la nostra ciutat", explica Ester Collado, dinamitzadora TIC de l'Òmnia la Seu.