Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vibra, la nova App per recollir la programació cultural de Catalunya

Publicat el 03/02/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Vibra és la nova App i agenda digital cultural de Catalunya
Vibra és la nova App i agenda digital cultural de Catalunya, per Departament de Cultura. Llicència: Tots els drets reservats

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya presenta l'App Vibra per tenir tota l'oferta cultural al mòbil de forma geolocalitzada.

Aquesta nova eina recull al voltant de 1.000 experiències diàries i les propostes d'aproximadament 4.500 equipaments que programen activitats culturals.

Per gaudir d'ella, cal descarregar l’aplicació, disponible en sistema iOS i Android, i registrar-se a través de Facebook, Twitter o Google.

Com funciona?

En base a les inquietuds culturals de cada persona usuària i de les zones d’interès o ubicació, Vibra suggereix tota una oferta de plans culturals en teatre, cinema, música, dansa, òpera, exposicions, programacions municipals estables d’arts escèniques i música, col·leccions i escapades de patrimoni cultural, les activitats dels equipaments culturals.

Les experiències es proposen des de quatre maneres diferents:

EXPERIÈNCIES
Propostes recomanades de manera personalitzada en funció de les teves preferències i proximitat #joproposo. Són experiències que apareixen amb  l'etiqueta #joproposo a Twitter. 

EXPLORAR
Et proporciona l’opció de veure en el mapa les ofertes dels equipaments culturals.

INSPIRA’T 
Si no trobes inspiració, Vibra te la proporciona: esdeveniments, autors, mostres, llocs que potser no coneixes, experiències per emocionar-te, descobrir, aprendre, jugar... 

PREFERIDES
Pots etiquetar i compartir les experiències que consideris interessants. Un cop les hagis fet les teves preferides podràs llistar-les per la data en què les vas marcar, per nom, data d’inici d’experiència o data de finalització.