Technovation Girls Catalonia busca persones mentores, dones i homes, per a dinamitzar, acompanyar i donar suport a un equip de nenes, adolescents i joves de 8 a 18 anys. Llegeix-ho!

Imatge de nenes
Imatge de nenes. 2020. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

El programa Technovation Girls Catalonia dona el tret de sortida a una nova temporada. En aquest sentit, s’organitzarà properament una sessió informativa en línia on s’explicaran les novetats de la iniciativa i on es parlarà especialment de les mentories. En concret, el programa busca persones mentores, dones i homes, per a dinamitzar, acompanyar i donar suport a un equip de nenes, adolescents i joves de 8 a 18 anys. Les persones professionals poden ser expertes en programació, comunicació, gestió de projectes o emprenedoria, entre moltes altres disciplines. El programa Technovation Girls Catalonia ha elaborat un qüestionari en línia per a decidir el dia de la sessió informativa en línia, que es preveu un dijous del mes de novembre a les 18.30 hores.

Technovation Girls és un concurs internacional de tecnologia i d’emprenedoria que convida anualment a nenes, adolescents i joves de 8 a 18 anys a crear una aplicació mòbil com a solució tecnològica a un problema social. L’objectiu és utilitzar la tecnologia com a mitjà per a aportar solucions tecnològiques. 

Per a més informació, es pot consultar el web oficial del programa Technovation Girls Catalonia.