El dimarts 20 de febrer, d’11 a 12.30 hores, es dinamitzarà una nova trobada virtual per a la comunitat de la Xarxa Punt TIC, on es presentaran tres engrescadors projectes. Participa-hi!

Imatge de nena
Imatge de nena. 2021. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Aquest mes de febrer, la nova trobada virtual de la Xarxa Punt TIC s’emmarcarà en el Dia Internacional de les Dones i de les Nenes en la Ciència, que es va commemorar l’11 de febrer, i en el Dia de les Dones, que es commemorarà el 8 de març. Així doncs, la nova sessió en línia es farà el pròxim dimarts 20 de febrer, d’11 a 12.30 hores. Dirigida exclusivament a la comunitat de la Xarxa Punt TIC, persones dinamitzadores i entitats gestores, a la nova trobada virtual de la Xarxa Punt TIC, es presentaran tres engrescadors projectes.

Inicialment, la Mercè Fort del Punt TIC Smartcentre de Santa Bàrbara parlarà del ‘Necesser TIC’, una iniciativa que vol ajudar a trencar esquemes, prejudicis i estereotips de gènere, sobretot en l’àmbit de les noves tecnologies, i donar visibilitat a dones referents. Tot seguit, l’Anna Planells i l’Ariadna Micó del Punt TIC Servei Municipal d’Ocupació de Girona parlaran de la Setmana de la Dona i de la Nena en la Ciència, que compta amb més d’una desena d’activitats per a visibilitzar el talent local de les dones en l’àmbit de la ciència i de la tecnologia i per a promoure les vocacions tecnològiques. A continuació, la Diana Perdomo i l’Albert González parlaran de ‘V-Tools’, un projecte d’innovació social digital que treballa les violències masclistes a través de la realitat virtual. Finalment, es generarà un espai de conversa i de compartició d’idees entre les persones participants en la nova trobada virtual de la Xarxa Punt TIC amb la voluntat de replicar i coorganitzar activitats.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.